Ajankohtaista - Paremman palatumisen kaava tarkentuu

Uuteen vuoteen uusilla palautumistiedoilla ja taidoilla!

Tarjoamme vuodenvaihteen – joulukuun ja tammikuun – ajan CLUES -mittaukset ja valmennukset kampanjahinnoin. Voit varata itsellesi pelkän CLUES -stressi- ja palautumismittauksen ja siihen liittyvän henkilökohtaisen purkukeskustelun (varaa aika tammikuun loppuun mennessä – itse mittausajankohta ja purku voi olla myöhemminkin)

hintaan 179 euroa (sis. alv).

Paketti sisältää laajan 5 vuorokauden stressi- ja -palautumismittauksen, joka tehdään huipputarkalla EKG-pohjaisella Bittium Faros -mittarilla, sekä yksityiskohtaisen ja sinulle henkilökohtaisessa valmennuskeskustelussa avatun raportin. Raportti käsittelee monipuolisesti sydämen sykkeen, sykevälivaihtelun, parasympaattisen ja sympaattisen hermoston tasapainon, unen palauttavuuden ja uniapneariskin sekä monia muita tunnuslukuja ja kuvaajia. Saat myös visualisoidun kuvan jokaisen päivän kuormittavista ja palauttavista hetkistä – minuuttien tarkkuudella.

Valmentajasi käy tulokset sinun kanssani läpi kasvotusten tai Teamsissa/Zoomissa ja pääset keskustelemaan tilanteestasi huolellisesti ja luottamuksellisesti. Valmentajamme ohjaavat sinua tunnistamaan kuormituksen ja palautumisen yhtälöäsi tarkemmin. Mikäli innostut jatkamaan henkilökohtaisessa tai ryhmävalmennuksessa hyvinvointiteemojen tai stressinhallinnan teemojen parissa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua tuleviin valmennuksiin -30%:n kampanjahinnoin. Kerromme lisää valmennuspaketeista CLUES- mittauksen ja valmennuksen yhteydessä.

Varaa oma CLUES -stressi- ja palautumismittaus sekä purkuvalmennus nyt vuodenvaihteen kampanjahinnalla!