CLUES Palautumiskurssi

Tervetuloa uudelle palautumisen teemakurssillemme!

Opit palautumiskurssilla hengityksestä, kehostasi, sen kiehtovasta yhtälöstä kuormituksessa ja palautumisessa. Opit fokusoimaan ja tunnistamaan kuormituksen sekä tapojesi vaikutuksia. Luot itsellesi motivoivan ja luonnollisesti etenevän palautumisen oppimiseen tähtäävän kehittämismatkan.CLUES-mittauksen ja siihen liittyvän henkilökohtaisen valmennuksen voi tehdä yksilölliseen tahtiin ennen tai jälkeen kurssi-iltaa, tai aloittaa mittauksen vaikka kurssi-illassa. Kurssi-illat järjestetään pienryhmissä Efector Pilates Studiolla tai tilanteen mukaan online-etätoteutuksina. Mittaus, valmennus, kurssi ja harjoitukset sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Kysy rohkeasti lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan. Uskallamme luvata, että saat aivan uudenlaisen kokemuksen ja pohjan palautumisesi edistämiseen.

Haluatko lisää energiaa?

Haluatko oppia palautumisen mekanismeista?

Haluatko ymmärtää kuormituksen seurauksia paremmin?

Palautumiskurssin sisältöjä

CLUES -palautumiskurssilla perehdyt palautumistaitojesi ja -tietojesi rakentamiseen. Työskennellen kehosi ja hengityksen kanssa huolellisesti, tunnistat yhä tarkemmin kurssin myötä palautumis- ja kuormitusmekanismejasi, alat rakentaa palautumisen ja potentiaalisi käyttöön ottamisen polkua. Hyödyt välittömästi ja arjen harjoitteiden myötä.

  • CLUES EKG-HRV -mittaus (ei pakollinen osa kurssia – mittauksen voi tehdä erikseenkin)
  • CLUES tietoluento ja keskustelu
  • CLUES -palautumiskurssin kehoilta 1 ja 2
  • Palautumisharjoitteet
  • Henkilökohtaisen palautumispohdinnan ja -suunnitelman tekeminen
  • Muutamia lisäharjoituksia ja ohjeet sekä aineistot kotiharjoitteluun

Kurssin tahti on rauhallinen ja rakentava. Huolehdimme, että jokainen pääsee osallistumaan itselleen tärkeimmän palautumisaiheen parissa. Osallistujat pääsevät halutessaan esittämään kysymyksiä ja keskustelemaan teemoista, myös verkkokurssilla. CLUES Palautumiskurssin käyneille toteutetaan myös jatkokurssi, jolla syvennetään tietoja ja taitoja. Kysy tarkempaa ohjelmaa halutessasi!

Tuuli Kirsikka Pirttiaho & Elina Pihlajamäki

Ohjaajat

Valmennus tuotetaan Efectorin ja Thewindin yhteistyönä. Kurssin ohjaajina toimivat LitM Elina Pihlajamäki Efectorista ja CPCC coach Tuuli Kirsikka Pirttiaho Thewindistä. Efector Oy on kehonhallintaan ja työhyvinvointipalveluihin erikoistunut liikunta-alan yritys. Thewind Oy on johdon ja henkilöstön valmennuksia tuottava asiantuntijayritys. Mittaus tehdään Bittium Faros -laitteella, joka on maailman pienin lääketieteellisesti hyväksytty sydämen etämonitorointilaite. Tervetuloa tarkkaan ja vaikuttavaan mutta käytännönläheiseen palautumisvalmennukseemme!

 

Kurssin läsnätoteutus toteutetaan pienryhmälle tilavassa Efector Pilates Studiossa, Jyväskylän keskustassa ja esimerkiksi yritysryhmän toivomuksesta muualla, vaikkapa osana muuta työhyvinvointiohjelmaa. Online-etätoteutukset toimitetaan ZOOM:lla, Teamsilla tai vastaavalla.