COACHING | TOOLS FOR WELL-BEING | WELL-DOING
SELF-KNOWLEDGE | SELF-MANAGEMENT

CLUES on uudenlainen valmennuskokonaisuus, jonka kautta löydät tarkkaa tietoa kuormituksestasi, palautumisestasi ja potentiaalistasi. Saat eväitä siihen miten voit itse vaikuttaa tasapainoosi ja elää täydemmin sekä rohkeammin.

EKG-HRV mittaus

Mittaat itsenäisesti 24 tunnin jaksoissa vähintään 3 päivää huipputarkalla Bittium Faros-mittarilla. Saat ohjeet mittarin käyttöön, tai valmentaja voi aloittaa mittauksesi. Mittauspaketti voidaan toimittaa sinulle postitse tai sen voi noutaa. Pidät mittauksen aikana päiväkirjaa toiminnastasi. Mittauksen voi tehdä ennen tai jälkeen CLUES-palautumiskurssia tai täysin erillisenä kurssista.

CLUES-raportti ja valmennuskeskustelu

Valmennuskeskustelussa käydään henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti läpi mittaustuloksesi. Pääset syventymään raportin tuloksiin ja kysymään lisätietoja. Keskustelu voidaan toteuttaa tapaamisessa tai etävalmennuksena. Saat itsellesi tarkan raportin, jossa on laaja-alainen numeraalinen ja visualisoitu kuvaus sydämen sykkeestä, sykevälivaihtelusta, autonomisen hermoston dynamiikasta sekä päivän että yön ajalta, erilaisissa toimissasi. Mittauksesta käy ilmi myös uniapneariski.

Palautumiskurssi

CLUES Palautumiskurssi toteutuu pienryhmässä. Harjoittelet 4 tunnin kurssilla palautumistaitojasi työskennellen kehosi ja hengityksen kanssa, tunnistat kurssin myötä palautumis- ja kuormitusmekanismejasi, alat rakentaa palautumisen ja potentiaalisi käyttöön ottamisen polkua. Hyödyt välittömästi ja arjen harjoitteiden myötä.

CLUES jatkopolkusi

Saat itsellesi soveltuvan ohjeistuksen palautumisen ja kuormittumisen tasapainottamiseen. Voit jatkaa valmennustasi jatkokurssilla, henkilökohtaisessa valmennusohjelmassa, itsenäisesti työskennellen palautumisaiheiden piirissä. Voit myös tilata uusintamittauksen ja seurantavalmennuksen muutaman kuukauden sisällä edullisesti.

Henkilökohtaiset valmennukset rakennetaan sinun omia teemojasi varten. Työskentelet valmennuksessa esimerkiksi kahden viikon välein tai kerran kuussa vaikka vuoden ajan. Valmennus voidaan toteuttaa etävalmennuksena tai kasvotusten mahdollisuuksien mukaan. Voit myös valita hyvin kokonaisvaltaisen intensiivisen yksilövalmennuksen, jossa yhdistetään mielen ja itsenjohtamisen valmennukseen kehovalmennus ja ravintovalmennus -startit.  Aloittamaan pääset omaan tahtiisi. Ensimmäisellä valmennuskerralla suunnitellaan sinulle sopiva ohjelma ja käydään läpi ajankohtaiset tavoitteet. Kysy lisää: info@clues.fi 

Jokaisen palautumisen ja energisoitumisen yhtälö on yksilöllinen, ainutlaatuinen, sekä ennenkaikkea tunnistettava, kun kurkistat pintaa syvemmälle.

CLUES juuri Sinulle. Voit osallistua yksilöllisesti! Osallistu mittaukseen ja valmennukseen sekä avoimeen pienryhmäkurssiin. Valmennamme kasvokkain ja valmennusstudioillamme sekä online-palveluna.
CLUES yritysten tiimeille ja organisaatioille. Toteutamme tiimien, johdon ja henkilöstön stressi- ja palautumismittaukset, -kurssit ja hyvinvointivalmennukset osana työhyvinvointiohjelmia ja tai kokonaan ulkoistettuna palveluna.

Lue lisätietoa CLUES-mittauksesta Faros -mittarilla

Jokaisen palautumisen ja energisoitumisen yhtälö on yksilöllinen, ainutlaatuinen, sekä ennenkaikkea tunnistettava, kun kurkistat pintaa syvemmälle. CLUES-valmennuksemme ohjaa sinua oman yhtälösi tunnistamisessa. Tarjoamme monipuolisen, huolellisen, yhtälössäsi joustavan ja tavoitteitasi tukevan, räätälöidyn ohjelman. Valmennuksemme yhdistää psykofysiologisen mittaamisen, fyysisen palautumisharjoittelun, henkisen ja toiminnallisen tarkastelun sekä itsen johtamisen aihepiirit vaikuttavaksi kokonaisuudeksi. Mittaukset tuovat valmennukseen tarkan ja monipuolisen kuvan yksilön kuormituksesta ja stressitasosta, palautumisesta, unen laadusta ja palauttavuudesta, hermoston dynamiikasta ja sydämen sykkeestä sekä sykevälivaihtelusta. Myös uniapnean riskiä voidaan arvioida mittauksen avulla. Yksilöllisesti, huolellisesti läpikäydyn raportin perusteella pääset rakentamaan valmennuksessa sellaisia tavoitteita, jotka ovat juuri sinun palautumis- ja kuormitusyhtälöäsi vastaavia. Lue lisää

CLUES tuo lisätietoa kun haluat todella tarkan mittauksen
ja lisää ymmärrystä tasapainon rakentamisesta