CLUES | Mittaus | Valmennus | Kurssi | 2021

Varaa nyt paikkasi - syvennä palautumisen tietoja ja taitoja

Toimi tänä vuonna tasapainoisemmin,
paremmin palautuen ja potentiaaliasi kasvattaen.

CLUES -mittaus on EKG-pohjainen, tarkka sykevälivaihtelumittaus, jonka avulla saat yksityiskohtaisen kuvan omasta palautumiskunnostasi ja kuormituksen tasostasi. Mittaus tuottaa havainnollisen ja huolellisen raportin riittävän pitkältä jaksolta. Saat ainutlaatuista ja hyödyllistä tietoa juuri sinun palautumisyhtälöstäsi.

Lisätietoa mittauksesta

CLUES -valmennus tarjoaa sinulle mahdollisuuden lähestyä palautumisen ja potentiaalin teemoja sekä fyysisestä että henkisestä ulottuvuudesta käsin. Mittaus tuo tarkkaa tietoa reaktioistasi, henkilökohtaisessa valmennuksessa pääset vahvistamaan omaa potentiaaliasi ja löydät uusia omia voimavaroja, opit kohdistamaan energiaasi oikeaan paikkaan – myönteisellä tavalla.

Lisätietoa valmennuksesta

CLUES -palautumiskurssilla opit aktivoimaan palautumistasi dynaamisesti, hengitys- ja kehoharjoituksin. Opit myös tunnistamaan omia kehon signaaleja yhä herkemmin ja hienovaraisemmin, sekä rakentamaan palautumiskuntoasi ennaltaehkäisevästi, toimintasi vaatimuksia vastaavalle tasolle. Jokainen voi työskennellä kurssilla omista lähtökohdistaan käsin.

Lisätietoa palautumiskurssista

Kampanjamme tarjoaa vaihtoehtoja startata juuri tämä vuosi uudella tavalla. Hanki tietoa palautumiskunnostasi CLUES -mittauksella, löydä intensiivisessä CLUES -yksilövalmennuksessa uusia ulottuvuuksia itsestäsi, opi CLUES -kurssilla dynaamisen palautumisen taitoja.

CLUES YKSILÖVALMENNUS

CLUES -mittaus

199 €

Yksilöllinen palautumis- ja kuormitusmittaus, 3-5 vrk
Yksilöllinen valmennuskeskustelu
Henkilökohtainen raportti ja analyysi
Ohjeet palautumisen ja kuormituksen tasapainon edistämisestä
+ Kampaja-ekstra: henkilökohtainen valmennuspolun starttitunti

CLUES-mittaus, -valmennus ja -kurssi soveltuu ikään, kokoon, kuntoon ja elämäntilanteeseen katsomatta kaikille. Siitä hyötyvät niin urheilijat ja kuntoilijat kuin työelämän kuormitusta selvittävät tai muuten omasta jaksamisesta ja palautumisesta sekä potentiaalista kiinnostuneet. Paketissa on huipputarkka EKG-pohjainen HRV- eli sykevälivaihtelumittaus lääketieteellisesti hyväksytyllä Bittium Faros -mittarilla. Mittauksen tuloksia tarkastellaan yksilöllisessä valmennustuokiossa. Saat sinulle erityisesti soveltuvia palautumiseen ja tasapainoon johtavia vinkkejä ja harjoituksia. Pääset myös halutessasi harjoittelemaan palautumistaitojasi kurssilla, pienryhmässä, studiolla tai online-kurssilla. CLUES –  syvennät ja laajennat käsitystäsi omasta potentiaalistasi ja rakennat uusia voimavaroja. Voit myös varata uusintamittauksen seurannan tehostamiseksi muutaman kuukauden sisällä (-30%).

CLUES -mittauksissa, valmennuksissa ja kursseilla sinua palvelevat

Tuuli Kirsikka Pirttiaho
CPCC valmentaja, toimitusjohtaja
tuulikirsikka@thewind.fi 
p. +358 40 501 1501
As a coach I live my purpose to lift people and business. Valmentajana koen merkitykselliseksi sekä ihmisten että liiketoiminnan kestävän nostamisen. Hyvä itsetuntemus, myönteinen ja eteenpäin suuntautunut ajattelu sekä avoin vuorovaikutus lisäävät palautumista ja hyvinvointia.

Elina Pihlajamäki
LitM, Pilates-ohjaaja
elina@efector.fi
p. +358 400 471 090
Efector Evolving Bodies – Vaikuttavaa kehonhallintaa jo 30 vuotta. Hyvä palautuminen on dynaamista, se on yhä parempaa kehonsa ja potentiaalinsa tunnistamista. Iästä, kunnosta, liikuntataustasta huolimatta kaikilla on mahdollisuus edistää palautumistaan.

Helmiina Stark
Asiakaspalvelu – CLUES customer service
helmiina@thewind.fi
p. +358 40 841 4170
Ihmisläheisyys ja joustava mieli edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kilpaurheilijana tiedän, että palautuminen ja potentiaalinsa tavoittaminen on moniulotteinen ilmiö ja sitä voi tukea yksilöllisesti.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Clues.fi Instagram

Efector Pilates Studio Instagram

Thewind Coaching Instagram

CLUES tuo lisätietoa kun haluat todella tarkan mittauksen, huolellisen valmennuksen ja ja lisää ymmärrystä tasapainosi yksilöllisestä rakentamisesta.