Taustatietoa mittauksesta

Hanki helposti tietoa itsestäsi, oman palautumis- ja kuormitusyhtälösi tarkempaan tunnistamiseen. Teemme mittaukset huipputarkalla mittarilla ja kattavalla analyysillä.

Hyödyt tiedosta välittömästi ja voit hyödyntää sitä oman toimintasi tarkastelussa ja kehittämisessä pidemmällä aikavälillä. Mittauksen ja valmennuksen tilanneiden tyytyväisyyspalaute on 4.5/5.

Bittiumin Faros -mittari on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, maailman pienin ja tarkin EKG-dataa mittaava laite. Pidät laitetta huomaamattomasti tarralla vaatteiden alla. Se on vedenkestävä ja sopii myös urheilulliseen mittaamiseen.

Pelkkien tulosten ja parametrien tarkastelu ei ehkä edistä tavoitteitasi tai itsetuntemustasi. Käymme yhdessä huolellisesti läpi mittauspäiväkirjan sekä antamasi ennakkotiedot tulosten tulkintaa varten ja käymme ne yhdessä kanssasi läpi, niin että olet ymmärtänyt mittaamasi.

Taustatietoa mittauksen tunnusluvuista ja raportista

Jokaisen palautumisen ja energisoitumisen yhtälö on yksilöllinen, ainutlaatuinen, sekä ennenkaikkea tunnistettava, kun kurkistat pintaa syvemmälle. CLUES-valmennuksemme ohjaa sinua oman yhtälösi tunnistamisessa. Tarjoamme monipuolisen, huolellisen, yhtälössäsi joustavan ja tavoitteitasi tukevan, räätälöidyn ohjelman. Valmennuksemme yhdistää psykofysiologisen mittaamisen, fyysisen palautumisharjoittelun, henkisen ja toiminnallisen tarkastelun sekä itsen johtamisen aihepiirit vaikuttavaksi kokonaisuudeksi. Mittaukset tuovat valmennukseen tarkan ja monipuolisen kuvan yksilön kuormituksesta ja stressitasosta, palautumisesta, unen laadusta ja palauttavuudesta, hermoston dynamiikasta ja sydämen sykkeestä sekä sykevälivaihtelusta. Myös uniapnean riskiä voidaan arvioida mittauksen avulla. Yksilöllisesti, huolellisesti läpikäydyn raportin perusteella pääset rakentamaan valmennuksessa sellaisia tavoitteita, jotka ovat juuri sinun palautumis- ja kuormitusyhtälöäsi vastaavia.

Esimerkkejä mittauksen tunnusluvuista ja raportista

Unen palauttavuus ja laatu, uniapnea
Stressi-indeksi
Hermoston dynamiikka ja balanssi
Yleiskunto
Sydämen syke ja sykevälivaihtelu
Havaintokuva kuormituksesta

CLUES tuo lisätietoa kun haluat todella tarkan mittauksen
ja lisää ymmärrystä tasapainon rakentamisesta